Gode vandrestøvler til herre og dame

På vandreferien er vandrestøvlerne sammen med din rygsæk den vigtigste faktor for, at du får en god tur. Det kan være uoverskueligt at bestemme sig for hvilke det skal være blandt de mange varianter, og derfor guider vi dig igennem 3 vandresko som passer både til herre og damer.

De 3 støvler vi har udvalgt er alle vandrestøvler der er anerkendt blandt vandrer verden over, og har bevist deres værd af vandrer på alle verdens kontinenter.

De fås både til herre og damer, og anbefales ikke kun af os her på Klar til Rejsen, men også af alle vores samarbejdspartnere i outdoorbranchen.

Salomon’s - X Ultra 3 Mid GTX Støvler

 

 

 

 

 

 

 

 

Salomon’s - X Ultra 3 Mid GTX Støvler

 

 • Teknologier som Sensifit™, Quicklace™ og Friction free lace eyelet til pasformen
 • Salomon’s Flex Engineered Gore Tex® membran
 • Mellemsål med EnergyCell, Injected EVA, Compressed EVA
 • Ydersål med Premium Wet Traction Contagrip®
 • Spækket med funktioner

 

X Ultra 3 Mid GTX fra Salomon må siges at være en aldeles alsidig og slidstærk vandrestøvle.

Støvlen har med sin høje pasform en god støtte omkring ankel og fod, og egner sig specielt til kuperet terræn. Der støttes ekstra op omkring foden med en fast hælkappe og en stødabsorberende mellemsål i prisvindende kvalitet. Ydersålen derimod er konstrueret af to forskellige gummityper som sammen resultere i et mere fast greb i underlaget. Salomon har forsket i brugen af vandrestøvler og udviklet et hælunderlag der egner sig specielt til at fastholde grebet i underlaget når man går ned ad bakke på stejle passager.

X Ultra 3 Mid GTX er også udviklet med den kendte og vellidte Gore Tex® membran. Membranen gør det muligt at holde vand ude i våde terræn, men giver samtidig fødderne mulighed for at ånde. Det er naturligvis kun muligt ved vedvarig vedligeholdelse af Gore Tex® membranen.
Skoen findes både i herre og dame model, og er en meget anvendt vandrestøvle i vandremiljøet, men kan naturligvis også anvendes til hverdagens udendørseventyr.

Herre - X Ultra 3 Mid GTX


Dame - X Ultra 3 Mid GTXLowa - Innox GTX MID TF Støvler Tan Lowa - Innox GTX MID TF Støvler Sort


Lowa - Innox GTX MID TF Støvler

 

 • Gore Tex® teknologi
 • Lowa NXT gummisål
 • Mellemsål med PU-skum
 • Forstærket fodspids og hæl
 • Letvægtsstøvle, kun 900 g pr. par

Innox GTX MID TF er en letvægtsstøvle med den velkendte Gore Tex® teknologi. Støvlen er kendt for sin høje komfort og er anvendt af militære verden over. Innox GTX MID TF er ideel til længere dynamiske vandringer da den med Gore Tex® teknologien kan holde vand ude og med sin høje pasform skaber stabilitet omkring ankel og fod, uden at gå på kompromis med komforten.

Sålen er udviklet i et kraftigt NXT materiale med forstærket fodspids og hæl, mens mellemsålen er udstyret med PU-skum som virker stødabsorberende og gør vandrestøvlen mere behagelig.

Støvlens overdel er udviklet i mikrofibre for at spare vægt, og er udstyret med Lowa’s patenterede Monowrap® teknologi. Teknologien øger styrken, komforten og holdbarheden for støvlens sål og er alle vigtige elementer for en god sål hvis du spørger Lowa.

Vandrestøvlen fra Lowa fås bade til herre og damer og kan findes her:

 

Herre - Innox GTX MID TF

Dame - Innox GTX MID TF

 

Lhasa II Wide Vandrestøvler fra Hanwag
Lhasa II Wide Vandrestøvler fra Hanwag

 • Vibramsål med AW-Integral
 • Yak Fuldlæder ydre
 • Blødt chronium-frit læderfor
 • Højt kantbånd i gummi foran
 • Specielt egnet til trekking og vandreture

Hanwag har produceret fodtøj siden starten af det 20. århundrede, 1921 for at være præcis. Det betyder at de snart har 100 års erfaring med at producere fodtøj og vandrestøvler, og jeg vil derfor mene at de kan kategoriseres som klassikere - som et lille fun fact kan nævnes at Hans Wagner som startede Hanwag, har en bror der står bag det andet vandrestøvlemærke, Lowa. De må altså kunne ét eller andet med vandrestøvler i den familie!

Lhasa II Wide er ingen undtagelse, og II kommer af at der har været en forgænger. Det betyder at Hanwag har videreudviklet på en ellers rigtig god vandrestøvle og gjort den endnu bedre.
Lhase II kommer med Vibram sål der er blandt de absolut bedste på markedet. Sålerne fra Vibram er kendt for at have en utrolig lang levetid, men skulle du alligevel slide den op, kan sålen sendes ind til Hanwag hvor de vil montere en ny for et mindre beløb.

Herre - Lhasa II Wide 


Dame - Lhasa II Wide

 

Relaterede guides og artikler

Vandrestøvle Vs Vandresko

Vandrestøvler eller Vandresko - Hvad er bedst?

Er du i tvivl om du skal vælge en vandrestøvle eller en vandresko? Vi har fundet fordelene og ulemperne ved begge former for fodtøj til vandreferien, og hjælper dig med at vælge rigtigt.