Klar til Rejsen

Om os

Vi ønsker at give dig vores bedste tips og tricks til forskellige rejseformer

Vores historie

KlarTilRejsen.dk er udviklet af en lille gruppe rejseentusiaster. Vi elsker at rejse og dele vores erfaringer med andre rejsende. Det er derfor også os, der har skrevet hovedparten af de artikler du kan læse på siden.
Vi samarbejder med en række virksomheder, som alle medvirker til at vi kan dække så mange rejseformer som muligt. Vi sigter efter at løbende kunne udvide med endnu flere rejseformer.

Vores mål er at skabe en platform, hvor du kan drage inspiration og få gode tips og trick til din rejse, uanset om du skal på skiferie eller festival.

Vores team

Administrator | Rejseentusiast | Tekstforfatter

Emil Thomsen

Jeg er 25 år, bor i Aarhus og har rejst hele mit liv. Især i Sydeuropa, hvor lande som Spanien, Italien, Frankrig, Grækenland og Portugal er blevet besøgt mange gange. Jeg har derudover besøgt USA flere gange både på øst- og vestkysten, hvor Californien er favoritdestinationen. Her har jeg boet i 3 måneder og været på roadtrip langs kysten, helt fra San Francisco til San Diego med besøg til Las Vegas og Grand Canyon.
Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer og heraf kommer passionen for siden.

Rejsekonsulent | Tekstforfatter | Rejseguide

Michelle Rosholm Agerskov

Jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Vejle, men i dag er jeg bosat i Aarhus. Jeg har rejst en del siden jeg var en hele lille pige. Jeg har særligt stor erfaring med at grupperejser, hvor nogle af destinationsnavnene bl.a. har heddet Sydafrika & Georgien. Jeg har blandt andet deltaget i  ungdomsudveksling, hvor mit fokus har været på at lære nye kulturer at kende, samt at fortælle om min egen kulturellebaggrund. Derudover har jeg rejst en del rundt i den vestlige del af Europa. Jeg elsker at rejse, opleve nye dele af verden og så har dyr en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg rejser minimum 2 gange om året og gerne flere, hvis det kan lade sig gøre. Næste destination er Bali.

Skriv til os!

Kom i kontakt med os

Brænder du inde med spørgsmål eller har du ideer til hvilken ferieform vi skal give os i kast med næste gang? Så tøv ikke med at kontakte os! 

Hvad kan vi hjælpe med?