Klar til Rejsen

Guides

Her kan du finde alle vores guides

Her på siden finder du guides, der giver dig svar på de mest almindeligt stillede spørgsmål og udfordringer omhandlende din rejse. Vores guides dækker bredt og omhandler bl.a. tips og tricks, pakkelister og købsguide af udstyr til et væld af ferieformer.

Klæd' dig bedre på til din rejse

Vores mål er at klæde dig bedre på til den rejseform du søger, så du ligegyldigt om rejsen består af camping i Sydeuropa eller bjergbestigning af Kilimanjaro er blevet klogere på emnet når du forlader siden.
Vi bestræber os ligeledes på at dække så mange ferieformer som overhovedet muligt, og der vil derfor løbende blive tilføjet guides omhandlende nye emner og ferieformer.
Vi samarbejder tæt med mange virksomheder der har specialiseret sig inden for mange ferieformer. Det betyder at de produkter der anbefales her på siden, er nøje udvalgte og bliver i mange tilfælde anvendt af personalet selv.

 

Vores Guides

gode vandrestøvler
Medicin på ferien
Når du skal ud at rejse kan det nogle gange være nødvendigt med et pillepas. Det er dog ikke altid lige til at finde ud af hvilke lande der kræver pillepas. vi har samlet vores fund i en guide.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, forslag til vores næste emne eller noget helt tredje? Så kontakt os!

Tilmed dig vores nyhedsmail