Om os

KlarTilRejsen.dk er udviklet af en lille gruppe rejseentusiaster. Vi elsker at rejse og dele vores erfaringer med andre rejsende, og det er derfor også os selv der har skrevet hovedparten af de artikler du finder på siden.
Vi samarbejder med en række virksomheder, som alle har været medvirkende til at vi kan dække så mange rejseformer som vi kan, og der vil løbende blive udvidet med endnu flere.

Vores mål er at skabe en platform, hvor du kan drage inspiration og få gode tips og trick til din rejse, ligemeget om du skal på ski eller festival.

gul bil rejse travl ørken

Har du nogle spørgsmål eller tips og tricks du vil dele, er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Vi tager imod både ris og ros! :)

Kontakt os

Lidt om os bag Klartilrejsen.dk

Emil Thomsen
Administrator
Rejseentusiast
Tekstforfatter

Jeg er 25 år, bor i Aarhus og har rejst hele mit liv. Især i Sydeuropa, hvor lande som Spanien, Italien, Frankrig, Grækenland og Portugal er blevet besøgt mange gange. Jeg har derudover besøgt USA flere gange både på øst- og vestkysten, hvor Californien er favoritdestinationen. Her har jeg boet i 3 måneder og været på roadtrip langs kysten, helt fra San Francisco til San Diego med besøg til Las Vegas og Grand Canyon.
Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer og heraf kommer passionen for siden.

Michelle Rosholm Agerskov
Rejsekonsulent
Tekstforfatter
Rejseguide

Jeg er 22 år. Jeg er født og opvokset i Vejle, men bor i dag i Aarhus. Jeg har rejst en del siden jeg var en hele lille pige. Jeg har særlig erfaring med at grupperejser, hvor nogle af destinationerne bl.a. har været Sydafrika & Georgien. Her har formålet med rejserne været ungdomsudveksling, hvor tiden er blevet brugt på at lære nye kulturer at kende, samt lære fra sig med den kulturbaggrund som jeg selv har. Derudover har jeg rejst en del rundt i den vestlige del af Europa. Jeg elsker at rejse, teste mine grænser af og så har dyr en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg rejser minimum 2 gange om året og gerne flere. Næste ferie destination, som er på tegnebrættet er Bali.