Klar til Rejsen

Pakkeliste til festivalen 2022

Pakkeliste til festivalen

- Sådan skal du pakke til din festival!

Du har sikret billetten, du har været ved grænsen og købe øl og er egentlig klar til festivalsæsonen bliver skudt i gang. Når det er sagt, ved du også godt at der er en masse praktiske, men typisk ikke så spændende ting man skal huske at have med og pakke til festivalen.

Hvis du er ligesom mig er du på vej ud ad døren i bare spænding på at komme afsted, men det er ofte givet godt ud at overveje hvad man kunne få brug for under festivalen inden man tager afsted. Om du skal på Roskilde festival, Smukfest, Northside festival eller noget helt andet så lover vi dig at du føler dig mere parat efter at have læst vores pakkeliste.

Vi har på klartilrejsen.dk lavet en pakkeliste til festivalen, så du får en fed festival og ikke skal tænke på om du har glemt noget og tiden i stedet kan bruges på at feste.

Pakkelisten kan bruges ligegyldigt hvilke festival du skal på, men noget festivalsudstyr som f.eks. telte, er nok gjort bedre brug af på Roskilde festival hvor man slå camp. På Northside festival er der ikke mulighed for at slå telt op og folde sovepose ud, da der ikke er mulighed for at slå camp på festivalen – så tag hvad du kan bruge fra listen og tilpas den din festival.

festival

Essentials

Camp udstyr

Toilettaske

Så er der vist ikke andet og sige end; Fyr den af, giv den gas, pas på hinanden og hav det sjovt!
Vi fra klartilrejsen.dk ønsker dig en god festival!